Ján Šlosiar: Pokrčené zrkadlo

12,90  vrátane DPH

Zbierka príbehov pre pobavenie aj zamyslenie.

Kategória: Značky: ,

Popis

„Ľudský život je sprevádzaný predstavami o svete, aký by sme ho chceli mať. V istom veku však pochopíme, že nie vždy je k nám žičlivý a nie všetko sa darí podľa nášho želania. Dá sa však v ňom slušne žiť a humorom si ho aspoň trochu spríjemňovať.

Mnohé z predstavovaných príbehov sa odohrávajú v krčme. Prečo práve na tomto mieste? Asi preto, lebo práve tu sa odohrávajú vari najväčšie škriepky o aktuálnych udalostiach, ktoré sa dosť často menia na úsmevné situácie.“

Zbierka príbehov pre pobavenie aj zamyslenie.

O Autorovi:

Profesor PhDr. Ján Šlosiar, CSc. (nar. 1952 v Hostiach, okr. Zlaté Moravce) vyštudoval filozofickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave odbor Filozofia – História. Pôsobil ako vysokoškolský pedagóg najskôr na Pedagogickej fakulte a neskôr na filozofickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Patrí k zakladateľom Katedry filozofie, ktorú dlhé roky viedol. Bol členom vedeckej rady FF UMB, členom pracovnej skupiny akreditačnej komisie pri MŠ SR. Je autorom viacerých vysokoškolských skrípt a množstva publikácií. Venuje sa popularizácii filozofie prostredníctvom písania poviedok.

ISBN: 978-80-970677-9-3
Kategória: beletria
Jazyk: slovenský
Väzba: lepená, brožovaná väzba, V2
Počet strán: 181
Rozmery: 145 x 210 x 102 mm
Hmotnosť: 217 g
Rok vydania: 2024

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,217 kg